Visuall 4.6 in productie!

01-03-2017

Visuall 4.6 in productie! Deze release bevat naast een combinatie van grote en kleine wijzigingen ook productiviteitsverbeteringen. Lees hier de toelichting op een aantal van de nieuwe functionaliteiten.

Modelcommentaar
De grootste wijziging in versie 4.6 is de functie Modelcommentaar. Deze functie maakt  het mogelijk om commentaar te leveren op een item. Bij het aanmaken van een model is het mogelijk om een modeleigenaar te kiezen. De gekozen modeleigenaar is tevens ook de ontvanger van de commentaarberichten. Het is echter ook mogelijk om per aandachtsgebied een eigenaar te kiezen, deze eigenaar zal dan de commentaren van het betreffende aandachtsgebied ontvangen.

Geavanceerd zoeken
In vergelijking tot de oude zoekfunctionaliteit is het in de nieuwe versie mogelijk om heel specifiek te zoeken. Naast zoeken in een aandachtsgebied kan er ook een specifiek veld binnen een aandachtsgebied worden geselecteerd.

Veldopmaak
Er zijn 2 nieuwe opties toegevoegd bij het kiezen van veldopmaak.
1. Optie om een veld te tonen, verbergen of tonen wanneer het is ingevuld. Dit betekent dat het mogelijk is om een veld te verbergen tijdens het navigeren door een model. Bij het aanpassen van een item zijn alle velden gewoon zichtbaar.
2. Optie om afbeeldingen in een hyperlinkveld te tonen in een model. Hiermee kan een gebruiker geüploade afbeeldingen tonen binnen een item zonder te downloaden.

Media

Terug naar boven